Zoeken naar een sportieve

Uw zoekactie voor een sportieve leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Laat jullie eens lekker verwennen
Ik verwen koppels van kop tot teen. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen (versa). Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Laat jullie eens lekker verwennen
Toyboy 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek leuk koppel
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuk koppel om af te spreken voor een lekkere sexdate.Ik ben hetero dus enkel vrouwgerichte dates.Uiteraard mag de man van het koppel meedoen of toekijken.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Bij de juiste klik is regelmatig afspreken mogelijk.Koppels met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek leuk koppel
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Stuf 26 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge man zoekt koppel
Hey ben een knappe sportieve man van 25 jaar. Ben een sociale persoon en een echte levensgenieter. En ben op zoek naar een koppel om samen fun te hebben. Heb al wat ervaring met koppels en dit was altijd erg leuk. Heb je interesse of een voorstel stuur me maar grts ;)  

Jonge man zoekt koppel
Sander 48 jaar Antwerpen - Brecht
Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
Deze slanke sportieve wel opgeleide man van begin 40 met voldoende humor is op zoek naar een lekker stel dat er voor openstaat ontdekt te worden om samen mooie erotische momenten te beleven. Ook een single dame is een optie maar dat lijkt een utopie. Elkaar ontdekken waarbij zij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Ik ben ingeënt tegen Covid. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren pik. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd  

Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
13 dagen
Frederic 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Discreet avontuurtje
Hey, Dankjewel om tijd vrij te maken voor het lezen van mijn zoekertje. Ik ben een heel sportieve, atletisch gebouwde veertiger en ik zou via deze weg hier, heel graag een koppeltje of vrouw willen leren kennen om na een klik eventueel eens snel af te spreken. Lieft zijn jullie sub 40jr. Een vixen/stas koppeltje is mijn droomdate. Maar k ben heel ruimdenkend. Ik ben goed geschapen en vooral mijn eikel oogst heel wat bijval. Interesse eventueel? Dan hoor ik het heel graag. Meer info zeker na reactie hoor. Grtjs  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ik verwen koppels. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
thijs 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sportieve student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student vol testosteron met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

sportieve student zoekt avontuur
13 dagen
Mertoo 31 jaar Limburg - Borgloon
Zuiderse
Groot geschapen sportieve man zoekt kan ontvangen en verplaatsen. Op zoek naar een spannend geile date. Sta open voor verschillende scenario's. Graag reageren met wat informat  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10